22.12.09

Tgh rajin nie baik update btul2

Entah ape angin aku sangat excited untuk update blog lately
Padahal aku sememangnya xpernah jadi blogger tegar yang sudi menceritakan hal sehari2
Mungkinlah kerana
aku sedar the fact that aku bukan lg hanya ada beberapa ketul org yg aku kenal dalam blog ni
tapi secara tibe2 30 org beb!
atau mungkin kerana
internet yang sangat2 laju sekarang
heaven aku dibuatnye nk surf mane2 website
huuu..syok
mane2 jela,
sementara tgh rajin nie aku layankan aje

Oklah nothing special today
Juz pergi mandi manda kt Choa Chu Kang
aku ingatkan kolam renang biasa jer
tapi siap slide bagai
da mcm Desa Water Park plak
the best part is bayarannye $1.50 only
budak2 $0.80
ni kalau kt Malaysia sure penuh
murahh gilerr

juga dpt meluangkan masa bersama anak buah tersayang
in fact kali ni datg sekejap sahaja
jadi aku hargai masa yang ada sbaik2 nye
janji nk lepaskan mengidam makan nie dulu

hurm
esok harapnyerr pegi tempat lagi best..


Photobucket

Photobucket
sukenyew die main rambut..ngee

9 comments:

volde said...

rambut awak ringan laaa!!
:P

Anonymous said...

huhu..sonok nye die...wek2

oranglidi said...

hahaha.. slamat brkenalan cik maira.

nama lu amera wa ameer. ada apa2 maksud?

maira said...

mmg sonokkk jen...ngeee

org lidi: amira maksudnye puteri @ pemerintah

amir maksudnye ketua @ pemerintah

mmg ade maksud..=)

oranglidi said...

hehehehehe.. xpe2. wa jadi kuli, lu jadi permaisuri. ok?


jom naek kuda dengan hamba pegi membeli sayur!

hahaha.

Fhad Boulala said...

rambut lurus gune kaki pun boleh.. hahah.. gler ramai nak try u ni maira.. i tolong back up ok.. hahah

Nick said...

seronoknyer kamu sume yerp..mane la pic lelaki itu yerp..lame x tgk wajah die.cmne da gayenyer..hmm..;p

azzaliena suziantie said...

mairaaaaa..
rindu kau doe

ahmad fais ishak said...

comel gile bdk ni..rs nk lempang2!