1.1.10

Sekejap tapi berbaloi

Aku berjumpa Lumut semalam..
Untuk kali terakhir before dia berangkat pergi Auckland
Walau bermacam2 halangan aku berjaya juga sampai
Ramai dah kat sana, JEN, Ian, Fhad, CC, beskut, jalak, siv,so on..
Aku yang terakhir sampai


Thanks Lumut..

Kau buat aku rasa macam dah kenal kau 10 tahun..
Sekejap itu rasanya berbaloi
Minta maaflah
Tak sempat bagi kau apa2
Kau pulak yg bagi buah tangan
Sebab everything all of sudden..
Aku tak sempat pesan apa2 semalam
Sebab lidah ni kelu, cemas aku tak lerai lagi masa salam2 cium2 hug2 tu..

Lumut dengan CC tak henti2 nangis
Aku gila sedih masa baca blog korang dowh,
walaupun aku takde dalam every single situation pun
banyak aku ketinggalan
sebab tu lah aku yer2 nak datang
bila lagi ada peluang camni

and bila lagi dapat jumpa...



Well then,
take care babe..
let my prayer be with u always..=)



p/s: thanx jugak kat CC, sempat lagi makcik ni bagi aku jeruk dari Pinang..
nanti hang out nak ikut..xkira..hehe

16 comments:

cik CumeY said...

wahhhhh...

maira kantoi kan cc nangis..hik hik...

nanti kita hang out ek darling?

maybe kita g somewhere asah bakat tok photography?

oh yeah!

i'll let u know when cc balik kl kay?

happy new year...

love you!


p/s --> kagum gile maira datang gak walopon saat2 akhir..hihih

si kosong said...

cc;

kalau maira x kantoikan ko nangis pun aku still ada gambar ko tgh nangis..hahaha

kejam x aku.?hahaha

kita seume sayang dia maira..

Anonymous said...

mane name jen??hm.........

jen x wujud.

ok..wat entry tacing

si kosong said...

heh..jen.!!!

Anonymous said...

ok...xedit pon

frenship over

wong ah ian said...

penah stat ke jen yg nk over sgt tu?..hahaha

cc..ko tau ape nk buat k..hehe

maira said...
This comment has been removed by the author.
si kosong said...

jen gila glamer..hahahha

maira said...

to cc: yer la darl..im so nervous tkt xsempat jmpe lumut mlm tu

nnt da balik gtau yek,

sonok jmpe kamu n siv,
love u too..=)

to sikosong: totally agree..semua syg lumut..ngee

to Jen: ok dah di edit..huruf besar lg..=p

{lumut} said...

maira..
aku berair mata bace entry ko ni.
terigt saat kau beriye2 bergegas dtg nak jumpe aku.
call aku bersemangat.

dah aku xnak taip lagi..
mcm nak tumpah dah ni airmata..

aku syg korang..
aku syg korang..
aku sayang korang...

maira said...

asal kau ckap cmni arr..??

wat aku sedey tau..
ishk2

Razman said...

alolololo..nak sdey gak la..haha..eh, npe aku gelak..

panggiL guA siv. said...

nasib baik ko sebut nama aku.
:D

oranglidi said...

wa makan nasik lauk budu lu x sedih?

maira said...

to razman: aku confuse..=?

to siv: of course ingt babe..=)

to o.lidi: nk jgk ke? ok la sedey ckit..hehe

oranglidi said...

yeay!