20.9.10

Sekejap maybe

Apa kau akan buat bila kau berseorangan di rumah, family balik kampung, kereta tak boleh jalan jauh, makanan di rumah tak intimidating, cable astro putus and u have no idea how to fix it, nak panggil orang tak cukup keberanian, koleksi DVD semuanya dah khatam, koleksi file cerita di external juga dah khatam, dunia maya kau rasa tak menyeronokkan, telefon dah ada tunggakan, teman-teman sudah balik kandang, nak keluar dah malam, kau seorang perempuan, nak duduk kaki tak diam, nak bangun punggung semacam kena gam, hati dah berantakan..


dan worst part kau tak boleh sembahyang


Pernah tak rasa?
Cause that's exactly what i felt today..




p/s: ma cepat balik please..=(

7 comments:

wong ah ian said...

sorang?..makes it worst...

maira said...

Hehe tau xpa..:-)

oranglidi said...

g joging le. tapi, at least ade tenet. boleh gok on9

maira said...

Ok gk tu,jogging bleh kurus..yeay!

mira ellyna said...

alaa cian awak

maira said...

kejap je ni..=)

Nick said...

mesti rase jiwa x tenteram ann..rimass sgt2 rasanya..hurm..sabar yer cik amera..;)