25.11.09

Cerita Holiday

2 hari lagi Hari Raya..
Well seperti biasa kami tidak balik kampung..
But, kali ni mmg cukup korum
Esok debab aku sampai wif my mom dr S'pore,
i realy miss them already..huhu
And hopefully this raya would be meaningful than before~


Lama sudah aku tak aktif di alam maya nie..
Dah xinteresting pada aku rasanya
So that aku lebih bersikap "I don't care",
Blog, myspace, facebook, ym..
Ahhhh.

Aku xfaham sesetengah manusia yang anggap aku hanya berenjoy sakan during these days
Eh..kau tau ke apa aku buat?
Atau maybe kau penilik nasib yang hebat so that kau bole predict my future?
Ataupun kau hanya tau bercakap saja?..haha

Whatever..~


Aku xrugi sikit pun..
Holiday nie berlambak plan coming forward
And i'm so excited!
Hari ni nak enjoy puas2, rest puas2
Bcz esok lusa tulat tubin,
i would be in hell..huhu~




and lastly SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA~




3 comments:

hans said...

hari raya aji aku kali nih sangat bosan

ah ian said...

owh..for d 1st time family sy akan berhari ry haji di kampung haha..dragon slayer (bapak sy) bercuti dr menyembelih taun ni hee..

Anonymous said...

mmg ko patut wat plan pun....
sebab ko kan org paling bz kat dunia cam org ada kerajaan...hahahaha....