15.1.10

bukan nak cakap lucah..


Hari ni something miserable happen
dan mungkin akan menghantui aku..=)

Di luar tadi dengan rakan-rakan seperjuangan
semua memang gila
dan lebih gila apabila berjumpa dengan orang gila
mungkin susah nak percaya
tapi aku cerita benda betul
ok bacalah lagi

Lokasinya biarlah keep it as a secret
sedang aku enak memerhati jalan
tiba-tiba sahaja sorang kawan aku ni bisik..

"Weh mamat tu terlupa zip seluar dowh.."

"Hah..mana?".Terkezut aku

Fikir aku mungkinlah nampak seluar dalam atau boxer
Lelaki biasalah terlupa zip seluar kan..hehe
puas kawan aku tunjuk-tunjuk
tak juga aku dapat siapa orangnya
lantas tak kupedulikan..

sehingga satu masa aku pergi lain arah dengan mereka
dan secara tidak sengaja
atau kebetulan
atau mungkin rezeki aku
atau malangnya aku
seorang lelaki berdiri berdepanan
aku sangka dia pakai kemeja kerana coraknya biru terang berbelang-belang
tetapi rupanya pijama (baju tidur yang lengkap 1 set)

lebih kurang camnilah

dan aku pandang seluarnya
OMG!!
aku nampak TERANG-TERANGAN benda tu
benda tu lah apa lagi
dan straight pergi kat kawan-kawan aku

"weh aku nampak, aku nampak.."

Semua cakap aku gila punya blushing
bukan aku buat eh
respon spontan pipi ni..ngee
gila..memang gila
kawan-kawan aku yang lain tak pulak perasan
tapi mereka percaya dek condition aku dan amy yang sangat-sangatlah meyakinkan
dialog kami..usahlah di state kan di sini
nanti jadi blog lucah pulak
tapi kami kecoh sekejap
haha


apa punya orang entah aku tak faham..
muka macam mix indian berkulit cerah
berbahasa inggeris tapi pandai cakap melayu
petang-petang buta berbaju pijama
datang shopping complex ternama
berselipar Jepun
ok lagi
tapi dengan seluar tidak berzip
bukan separuh ye..seluruhnya tidak berzip
tidak berseluar dalam atau berboxer
hanya cangkuk sahaja di pinggangnya mungkin
terlupa ke? atau dia memang tak betul
kalau terlupa tak sedar ke kat bawah tu berangin je..?
lelaki tu berduit pulak tu
sebab masa awal-awal kawan aku nampak lelaki tu tengah buka dompet
macam orang bekerjaya
sebab kad kredit pun ada..huhu

kami tinggalkan sahaja seribu satu persoalan
dan yang pasti lebih malang
dia baru sahaja di laluan masuk complex semasa 'kejadian' berlaku
kebarangkalian dia berjalan seluruh complex memang ada
dan entah berapa ramai pula yang perasan....





ya rabbi
tuhan sajalah tahu kenapa dia sebegitu
macam-macam ragam..hehe






p/s: sorrylah kalau berbaur lucah..sekadar nak story..=)




12 comments:

Razman said...

haha..bongok! keluar habes ke anak gajah tu?

hBz said...

adeii..malu i -,-

hah.kau pun satu maira. laju je tanye kawan kau, mana, mana. awat, nak tengok sangat ke? haha..kidding

oranglidi said...

apalaa...


kena pertingkatkan keselamatan kaum Adam nih..

oranglidi said...

komen HBZ mmng xleh blah.

{lumut} said...

hahahhaha..
bongok gler.
trus ade drama lucah ye.hehe

volde said...

mesti pipi u pink gler kan?
ngeee

wong ah ian said...

suke?..suke?..haha
camtula org gila seks..
kalau nak jmpe yg cmtu lg tengok HBZ je..eh silap i mean g kat area serdang, ramai yg buat cmtu kt awek2 tunggu bus..cilakak

maira said...

to razman: mmg nampak habesss...wahaha

to hbz: dah tertengok nak wat cane..heh

to o.L: asal keselamatan plak?kurg faham

to lumut: haha..aku pun jadi lucah skali..

to volde: wahahah..u never noe

to ah ian: serdang bkn tempat fhad dlu ke? ntah2 fhad pun.......erkk

PeJuAnG HiDup said...

sluar ku tak terzip. jgn tgk. pliz?

Frodo Baggins said...

yeahhhhhhh ...
nampaknya secara x sengaja
virginiry beliau dah hilang
((klu virgin lagi lah))
oleh mata2 korank neh!


u blush kew?
phewwww i like ...
kekekekekeke


>>_____<<

Kyuubi_85 said...

alahia, sian mamat tu ye... tapi tak pe, bukannya hilang pun kan? :D

crazy_labelle said...

sleepwalking tak... huhu...