18.2.10

Entry mengada dari tempat kerja

Aku tengah break sekarang
boleh lagi online kan..heh
cuti pertengahan sem ni dah aku guna sebaiknya
nanti saja aku berjimba
bershopping sakan
wow..tak sabar

agak2 orang tau tak ni kat mana..heh




20 comments:

enuLwanie said...

baju kita sama la.
tp baju wanie wrna putih.

beli ms kerja kt body glove dulu.

Frodo Baggins said...

errr ~ tumpang tanya ...
rambut dah potong kew? keh2x


((ohh, awak di atas sebuah bangunan yg tinggi dan duduk atas korsi kaler pink. sekian ...))


>>____<<

oranglidi said...

wow!! mengada nya..

hm.. kat klcc ka?

Fhad Boulala said...

dan je orang lidi.. hahaha.. u kat mid...

oranglidi said...

fhad. jangan bising

azzaliena suziantie said...

hahaha..
ak tau.
tapi perlu ke ak cakap
wakakaka..

;p

take care syygg

miEz haNeM said...

sayang..
tq call akak tadi..
senyum..
senyum:)
hahha:)

Haris Dot Com said...

kat opis???

oranglidi said...

weh haris, lu punya rumah camna skang?

maira said...

enul: yeke? alaa ni yg xnak pakai dah..haha


frodo: blum lerr..ikat rambut je,

mana ada korsi pink..merah laa,yg lain tu btul dahh..heh


O.L: maaf..totally wrong


fhad: yeke..yakin je fhad ni..=p


azza: betul2..watpe ckp an..heh

u too syg, mmuahhh


k.anem: heh..sama2, dan2 lak update blog


haris: idok lerr ofis..sy blum keje ofis maaa..heh


O.L lagi semula: sila jgn beborak kt blog sy yerr..hehehe

{lumut} said...

comel lah die.
miss u hun.

enuLwanie said...

ala, pkai je la.
lgpun, wanie jarang pakai.
sbb badan dh mkin besar.
kdg2, wt inner je!

wong ah ian said...

mungkin dekat pavi..heh

Kyuubi_85 said...

memang mengambil kesempatan dalam kesempitan.. :D

oranglidi said...

adui. baru nak borak2

♀.รﻨν.♂ said...

gua tak tau lu kat mane.
tp pic lu tu kat blog lu.
so dekat dlm blog lu lah.
errr...apekah?

maira said...

lumut: heh thanx..miss u too mmuahx


wanie: ai pnye bj plak makin lama makin longgar..heh


ah ian: tidak sama sekali..heh


kyuubi: wah meaningful tuh.


O.L utk kali ke-3: heh jgn nk mengada


siv: agaklaa btul jwpn kau tu heh..

bile kau nk btul ni weyh

Anonymous said...

mcm klcc

volde said...

saya taw je..
nak ke i bgtw?
:P

peja said...

mana eh?

kat sana ...kot