7.3.10

Rumusan 1 minggu

minggu yang super sibuk
test dan quiz silih berganti setiap hari
nak update pun masa tak mengizini
maaflah last entry telah di draftkan atas sebab-sebab sensitivity
...


sepanjang hampir 3 tahun aku belajar di UiTM
jurusan Diploma Sains Aktuari
dan untuk pertama kali aku meng'involve' diri
tapi kali ini sebagai urusetia untuk Actuarial's Day Out di Bukit Cerakah, Shah Alam
ala Family Day boleh kata cuma bezanya family tidak dijemput datang
event macam biasa explorace, sukaneka, karaoke blablabla
well..seronok juga membuli junior-junior
berpanas terik, berpeluh lewah
sikit pun aku tak kira
yang penting hari tu memang enjoy habis
paling aku suka masa conduct poco-poco..hehe
(rasa rugi pula tak join dari dulu)


ok layan gambar


pemandangan di Agro Lodge, Bukit Cerakah
(hijau je beb..)




habis cerita Cerakah
event selesai kira-kira pukul 5 petang
malam pula berjimba sekali lagi bersama BTF
agak kecoh juga bergerak 4 kereta
dan seperti biasa mereka-mereka nyanyi tak hingat dunia
mereka-mereka itu termasuklah jalak,fhad,ah ian,aleen,mieza,kak anem,
kak yam,jalak,kosong,ima,dan nini
suprise party untuk birthday ima yang bakal menjelma
aku pulang awal kerana rasanya dah tiada tenaga lagi malam itu
otak dah flat semuanya in 1 day
terima kasih pada aleen kerana tumpangkan pergi
dan nini teddylicious kerana hantar sampai ke rumah dengan selamat
(pertama kali jumpa nini dan ayudeathwish)

ok then,
selesai 1 entry
selamat malam dunia dan selamat jumpa semula
;)

.......


10 comments:

oranglidi said...

gile a. jumpe ayu tu!! gothic dak die??

Mieza vs Rory said...

hehee..wugi seyhh x join smpi closing..hahaaa

aLeen aVriL said...

ayudeathwish yg mana wei??

aLeen aVriL said...

yang laki2 tuh ker??yang dtg dgn nini??

maira said...

aleen: ayudeathwish yg blog die ala2 gothic tu..
tp xsilap blog die da tutup skrg kot..


ntah lerrr..~



mieza: aku tau mmg rugi,tp mlm tu da flat dowhh...=(

maira said...

tp yg penting bkn laki yg die bwk tu la..

mamat tu nama ayu?..erkk kau cuba bygkn..haha

wong ah ian said...

apsal name jalak 2 kali?..cis! hahaha

maira said...

eh xprasan..hah

Frodo Baggins said...

blog ayu x tutup ..
sehat sejahtera lagik
ngehehehhehe ~~


>>___<<

Anonymous said...

aLeen aVriL said...
yang laki2 tuh ker??yang dtg dgn nini??

March 8, 2010 9:47 AM
===================================

aleen2..kau mimpi ke hape..?? agak2 ah name kwn aku tuh ayu. maira ckp pasal ayu deathwish laa.. ekeke!!

blog ayu blom tutop. cuma kejap ade kejap takde jeh.

btw..weh..best lepak ngan korg. kepale ding dong~! hahaha!!

plan lagik. aku nk folo.