18.4.10

Ringkasan cerita

biar aku simplify kejadian dan perubahan dalam 2-3 minggu ini


1. Hampir sebulan bertungkus-lumus menyiapkan business plan car wash kami, dan resultnya kami peroleh markah tertinggi..(cukup puas hati..=))

2. Test dan quiz telah sempurna dan hakikatnya aku tak beri 100% effort pun memandangkan markah yang tak seberapa

3. Dah hampir 3 minggu juga tak tidur di rumah, hanya datang singgah bagai tetamu kehormat

4. Hampir sebulan tidak berpeluang untuk bershopping, berjimba atau apa..(OMG is that me??)

5. Masih sibuk mencari tempat praktikal, masih berkira-kira, masih kurang pasti.. Dan rasanya last choice probably jadi agen insurans je..(errr..taknak..=(

6. Tak lama lagi aku bakal tinggal semula di Shah Alam yang sangatlah dicintai..(ok tipu..macam mana pun, aku terpaksa)

7. Menghabiskan sisa-sisa hari bersama kawan course kerana probably this is my last.....

8. Dah lama jadi penganggur terhormat memandangkan sudah tidak bekerja, fokus hanya pada belajar, tapi sebenarnya rindu sangat nak kerja..

9. Final exam mula hari Rabu ini..( i wish i could have more time..)

10. Rambut tinggal seinci nak sampai pinggang, berat naik 4 kg, menggebu-gebu selera musim exam ni..(eh perlu ke nak cakap..haha)



Photobucket
really miss this...

7 comments:

Mieza vs Rory said...

wah klu dh duk s.alm nnti leh kuar lepak2....

Mieza vs Rory said...

1st?

lumut said...

kecik je dunia...
aku kenal salah seorang perempuan dalam gambar kau ni....all the best maira.

maira said...

mieza: kau sentiasa 1st weyh..hehe

bole2..xde hal punye..=)



lumut: tenkiu..sape weh?

Mieza vs Rory said...

hahahaaa....yeker...die hard fan ler katakan..ekekkeee

Nick said...

i think that was the good news come from u maira..=)
agent insurans...? x mo keje kire premium,untung rugi..??

maira said...

nik: itulah yg sy kejar, tp kalau xdapt at least i hv another option

even it is the LAST option..