10.4.10

semalam punye cerita

dah lama tak main slr
mungkin itu bukan yang aku kejar lagi buat masa ini
nak main kamera pun rasa skill semua dah berkarat
(ceh macam lah tau banyak skill..)
huhu..

semalam dinner besar anjuran fakulti
tema 'Night In Cairo' ni rasanya sangatlah menarik
dan ramai lah yang melaram habis
semuanya cantik-cantik
aku cuma pakai apa yang ada kat rumah
tambah lagi kami diberitahu last minute
nasib baik jubah masa buat umrah dulu ada lagi
mak pun tungkus lumus tolong decorate selendang
(perempuan mana tak suka melaram kan..=)
hehe
thanx mommy..





Photobucket



woii mira,
nak final exam la..!
apa kau duk mengadap blog lagi niii?
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
.





.
.


adehhhh...~



p/s: credit to farok...

5 comments:

embun d tengah malam said...

ya sweet

Mr feckry said...

cute, gua ucap good luck la exam lu

maira said...

thanx..~

yelozero said...

semalam pegi cairo ke ??
ehehehehheee

maira said...

yela...haha