4.5.10

mati

merata-rata orang bercerita tentang arwah blogger hisham
ok honestly i don't know anything about him
and i think there must be something special that i couldnt imagine about
too bad..it's too late to know him
=(
takziah kepada yang mengenali beliau
....



too many people die lately
i don't know if it is sort of sign from god or as a reminder that in the end we will return to our creature
which i suppose everybody knows that
hurm
saya tak mahu cakap panjang soal ini
kerja amal ibadah soal anda dengan tuhan
lagipun saya admit saya tahu ukur baju di badan yang tak berapa cukup inci ini
which i think mesti ada si potpet yang probably anggap saya masih tidak layak memperkatakan tentang tuhan memandangkan diri yang masih belum 'betul' lagi


huh


rasa cuak juga bila memikirkan mungkin akan sampai masa saya
almaklum, malang tidak pernah beri sign
mati bila-bila jemput datang
kalaulah facebook itu boleh diaplikasikan
'u have 1 dead invitation'
probably ada beberapa facebook tegar yang akan pengsan
mungkinlah saya boleh predict bila tarikh kematian

heh
melalut dah imaginasi malam ni
entry cuma untuk mengeksploit perihal mati



u know..i realize there's so many thing change as i grew older
bala-bala yang buat saya hampir mati
momen-momen yang buat saya serasa mahu bunuh diri
zaman mentahan yang saya tak mahu sekali-kali ingat lagi


..pergilah 'the darkness'
cukuplah saya ditemani angel-angel yang keep me alive hari ini
=)



yer..semua kita akan pergi
even me.. i will die someday
but my greatest fear
.
,

.
.


saya takut saya dah mati sebelum tibanya hari sepatutnya saya mati

10 comments:

dewajiwa said...

betul..

azzaliena suziantie said...

betul
aku rasa sedih
:(

kau jaga diri okay.
jgn nakal2..

aku syg ko sgt3

igt aku ade untuk kau k :)

azzaliena suziantie said...

okay gatok dahh
tido tido..
haha

azzaliena suziantie said...

i love you
muahhh

miEz haNeM said...

maira...

suke baca entri kamu kali ni:)
sedih..

sebab akak pun tak berpeluang untuk kenal dia

maira said...

azza: thanx syg..=)

kau pn jgn sedih2..yg pergi tetap pergi

untung kau dpt kenal die..




kak anem: yea rugi xkenal this great person..

bspotgurl said...

Takut dengan akan hari tu
tapi hari itu pasti jua akan tiba
tak boleh larii beb!

peja said...

hanya sempat kenal skejap ngan arwah..arwah slalu gak dtg komen tp aku sombong utk kenal rapat ngan dia...sedih lak rasa~

Kyuubi_85 said...

so, live life unto the fullest while u have the chance and do as many good things as you may die tomorrow...

Anonymous said...

eh. sori hr tu hilang smeua list aku
tu ko punya list pun aku x ada


sentiasa ler igt mati. skang neh kalau aku nak nakal2 tgk awek mesti teringat arwah... insap balik jap. huhu



Latest Entri: Ciri Wanita Yang Menawan Lelaki